Versailles Gold Slots

Versailles Gold EGT

Va prezentam astazi Versailles Gold, un joc ca la aparatele EGT din majoritatea salilor de jocuri si cazinouri din tara noastra, dar si din intreaga lume. Daca va place istoria, acest joc va va purta in anii 1680 in resedinta regilor Frantei, Ludovic al XIV-lea, Ludovic al XV-lea si Ludovic al XVI-lea. Acest joc cu speciala, se desfasoara pe 1, 3, 5, 7, sau 10 linii, in functie de alegerea dumneavoastra, un bet cuprins intre 10 si 200 credite, cu 1000 credite pentru inceput.
Speciala jocului se declanseaza la aparitia simbolului ceasului de la intrarea in Palatul Versailles, pe oricare minim 3 coloane ale jocului. Acest simbol este folosit tot timpul jocului ca si simbol WILD. Speciala acestuia consta in 12 runde gratuite, cu Special Expanding Symbol, adica, simbolul ce a fost ales aleatoriu inaintea inceperii rundelor gratuite, devine wild pe tot parcursul specialei.

Acest Slot Game, este conectat la un sistem de JACKPOT MISTERY, unde puteti castiga aleatoriu in timpul jocului, credite suplimentare.

Jocul poate fi jucat si de pe telefonul sau tableta dumneavoastra (iOS, Android, Windows Mobile)
Va dorim succes!

jocuri ca la aparate Versailles Gold

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Va invitam sa jucati toate aceste jocuri ca la aparate, pacanele, jocuri 77777 si slots, in mod gratuit si online doar pe site-ul Jocuri cu aparate pacanele. Pe acest site nu veti putea pierde sau castiga bani, pentru ca jucati cu credite virtuale. Aici va vom posta cele mai noi, cele mai frumoase si spectaculoase jocuri casino din lume, pe care le veti putea juca oricand si oricat doriti, gratis. Pe site, gasiti nume celebre ale unor jocuri cu pacanele: Sizzling Hot, Book of Ra, Lucky Lady's Charm, The Money Game, Book of Ra Deluxe, Book of Ra 2, Slot Machines, 77777, video poker, Fruit Cocktail si multe alte aparate. Puteti gasi si jocuri slot pentru telefoane mobile si tablete cu sistem de operare iOS, Android, Windows Phone, Bada OS, Blackberry OS, Symbian, compatibile cu o gama larga de modele ale producatorilor Samsung, iPhone, Sony, LG, Nokia, Blackberry, Apple, Motorola, Huawei, Allview, HTC, Nexus, Asus. Atunci cand doriti sa va relaxati, va invitam sa va jucati aceste jocuri aparate, singuri sau impreuna cu prietenii vostri. Aici poti invata sa castigi la pacanele, in mod gratuit, oricand doresti.
Va uram distractie placuta!


Acest site a fost creat in scop distractiv, toate jocurile postate pe site sunt demo, freeware si gratuite si nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii produse tertelor persoane.
 

Jocuri ca la aparate Design by Insight © 2009