European Roulette

European Roulette EGT

Ruleta Europeana, simbolul jocurilor de noroc din lume, va este oferit in varianta electronica si in mod gratuit pe site-ul nostru. Aceasta ruleta se gaseste la aparatele EGT din salile de jocuri si cazinouri, fiind foarte usor de jucat chiar si pentru incepatori. Daca doreati de mult timp sa invatati sa jucati la ruleta, acum aveti posibilitatea aceasta, fara niciun risc. Veti incepe jocul cu 1000 credite, aveti 30 de secunde la dispozitie sa plasati pariul, iar apoi imaginea cu bila rotindu-se va aparea in centrul ecranului pentru a vedea rezultatul pariului. In partea stanga sus, aveti creditele disponibile pentru pariere, iar in coltul dreapta sus, suma maxima pe care o puteti castiga, daca pariul este castigator, cat si ultimul rezultat al pariului dumneavoastra.

Acest joc poate fi jucat si de pe dispozitul dumneavoastra mobil (smartphone sau tableta), indiferent de sistemul de operare (iOS, Android, Windows Mobile)


Mult succes!

european roulette online free

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Va invitam sa jucati toate aceste jocuri ca la aparate, pacanele, jocuri 77777 si slots, in mod gratuit si online doar pe site-ul Jocuri cu aparate pacanele. Pe acest site nu veti putea pierde sau castiga bani, pentru ca jucati cu credite virtuale. Aici va vom posta cele mai noi, cele mai frumoase si spectaculoase jocuri casino din lume, pe care le veti putea juca oricand si oricat doriti, gratis. Pe site, gasiti nume celebre ale unor jocuri cu pacanele: Sizzling Hot, Book of Ra, Lucky Lady's Charm, The Money Game, Book of Ra Deluxe, Book of Ra 2, Slot Machines, 77777, video poker, Fruit Cocktail si multe alte aparate. Puteti gasi si jocuri slot pentru telefoane mobile si tablete cu sistem de operare iOS, Android, Windows Phone, Bada OS, Blackberry OS, Symbian, compatibile cu o gama larga de modele ale producatorilor Samsung, iPhone, Sony, LG, Nokia, Blackberry, Apple, Motorola, Huawei, Allview, HTC, Nexus, Asus. Atunci cand doriti sa va relaxati, va invitam sa va jucati aceste jocuri aparate, singuri sau impreuna cu prietenii vostri. Aici poti invata sa castigi la pacanele, in mod gratuit, oricand doresti.
Va uram distractie placuta!


Acest site a fost creat in scop distractiv, toate jocurile postate pe site sunt demo, freeware si gratuite si nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii produse tertelor persoane.
 

Jocuri ca la aparate Design by Insight © 2009